FSK realizon ushtrimin fushor “Shpata 3’’ 🇽🇰

FSK realizon ushtrimin fushor “Shpata 3’’ 🇽🇰

Forca e Sigurisë së Kosovës njofton se Regjimenti i Dytë i Këmbësorisë së Forcave Tokësore në kuadër të ngritjes dhe avancimit të kapaciteteve profesionale, ka realizuar Ushtrimin fushor “Shpata 3”.

Bëhet e ditur se UF “Shpata 3” kishte për qëllim ngritjen e kapaciteteve në mënyrë që të validojë përgatitjen taktike ushtarake të nivelit T1 të këmbësorisë së lehtë.

“Kompania e Mekanizuar ka përfunduar me sukses procesin e validimit të aftësive individuale të pjesëtarëve, ku ushtarakët janë validuar në detyrat individuale të ushtarit duke treguar kështu profesionalizëm dhe përkushtim të lartë në përmbushjen e detyrave dhe objektivave të KOMFSK-së”, thuhet në njoftimin e FSK-së.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.