Furnizimi me ujë i Prizrenit pritet te rikthehet rreth ores 22:00

Pas marrjes se informates per pelcitjen e gypit furnizues fi 300. Kompania ka marre masat e menjehershme per sigurimin e vendit, ndaljen e ujit si dhe te gjitha masat tjera per te identifikuar saktesisht vendin e avarise. Pas hapjes se vedit jane identifikuar materiali i domosdoshem per riparim. Besohet qe ne nje afat sa me te shkurte te mundur, do te arrime te sanojme defektin dhe te rikthejme furnizimin. Sipas informatave nga sherbimi operativ besohet qe furnizimi do te rikthehet rreth ores 22:00, kanë njoftuar për Rtv Besa nga Hidroregjioni Jugor në Prizren.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.