Kryeministri Kurti kthehet në Kosovë pas vizitave në SHBA dhe Zvicër, ku qëndroi 20 ditë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është kthyer në vend pas plot 20 ditëve me vizita në SHBA dhe Zvicër.

“Po, sot ka mbërritur në Kosovë”, është shprehur Kryeziu, njofton Klankosova.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.