Gazmend Muhaxheri merr pjesë në kurorëzimin Patriarkut

Kryetari i Pejës, Gazmend Muhaxheri ka marrë pjesë në kurorëzimin e Patriarkut të ri të Patriarkanës së Pejës, duke shkaktuar një efekt habie te serbët dhe mediat serbe.

Media serbe blic ka publikuar një artikull për këtë ngjarje me titull “Një mysafir tërheq vëmendjen e të gjithëve: ai u ul pranë patriarkut, por nuk ishte peshkop e as serb”.

Në artikull thuhet se i ftuari, kryetari Muhaxheri, mori duartrokitjet e peshkopëve dhe besimtarëve ortodoksë.

Sic thuhet në artikulli, patriarku e ka falënderuar Muhaxherin për pjesëmarrjen.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.