Për shkak të reduktimeve nga KEDS nesër ndërprerje të furnizimit me ujë në Fshatrat;Gurbardhë, Turjakë, Mirushë dhe Lumishtë

Për shkak të njoftimit nga KED-si, për punimet në rrjet, në trafosacionin; Gurbardhë, me datën 15.10.2022 , ( E shtune), nga ora 10:00 – 15:00, do të kemi ndërprerje të furnizimit me ujë, në këto vendbanime:

Fshatrat;
• Gurbardhë
• Turjakë
• Mirushë dhe
• Lumishtë

Me rastin e rikthimit të energjisë elektrike do të rikthehet edhe furnizimi me ujë të pijes.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.