Gjindet një person pa shenja jete në një veturë në Ortakoll të Prizrenit

Zedhënësi i policise Rajonale Vesel Gashi njofton se me 06.05.2022 rreth orës 17:40,Policia në Prizren ka pranuar një informat nga ekpi Urgjencesë,se në rrugën “Jusuf Gervalla” në lagjeën Ortakoll të Prizrenit,
nje person ne veturen tipit Skoda me targa vendore është pa shënja jete.Patrulla policore ka shkuar ne vendin e ngjarjesë dhe kan kontakuar me mjekun i cili ka qen ne vend ngjarjes ku i njejti ka konstaktuar vdekjen e personit ne veture.
Viktima A.M.B/K  i datlindjës 1962 me vend banim ne Prizren.Ne vendin e ngjarjës kan dalë njesitë relevante të policisë dhe njesiti i Krimteknikes.Po ashtu edhe prokurori i shtetit,ku me urdher të prokurorit trupi i pa jetë dergohet në IML për procedura të ma tutjeshme ligjore.Rasti po hetohet nga sektori i hetimeve rajonale ne Prizren.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.