Ndërron jetë Aljim Mislimi teknik në repartin e rentgenit të Departamentit të Stomatologjisë në Prizren

Drejtori i QMKF-së në Prizren sot ka ndarë një lajm të trishtë ku shkruan ‘’Sot ,papritur u nda nga kjo botë Aljim Mislimi teknik në repartin e rentgenit të Departamentit të Stomatologjisë.Në emër të Drejtorit të QKMF së-Prizren i shprehim ngushllime familjes ,dhe gjithë kolegëve e miqëve me të cilën punojë dhe jetojë i ndjeri.’’

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.