Gold AG i drejtohet ministres së Arsimit: Shami në shkolla po, a ti në pushtet më kurrë hiç

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI), Arbërie Nagavci, ka folur së fundmi për çështjen e shamisë në shkolla.

Nagavci tutje shtoi që është përcaktuar qartë karakteri i shtetit të Kosovës dhe i institucioneve publike.

“Udhëzimi Administrativ të cilit i kanë referuar ka të bëjë me mbarëvajtjen e punës në shkollat e mesme të larta. Është vërtetë që ky Udhëzim Administrativ ka disa çështje ligjore, sepse preambula të cilës i referohet d.m.th nuk ka të bëjë specifikisht me kompetencat e MAShTI-t. Por, e vërteta është që rekomandimet janë dhënë që ai Udhëzim të mbetet në fuqi, ne nuk mund ta ndryshojmë një nen specifik”, u shpreh Nagavci.

Kjo duket se nuk i ka pëlqyer reperit Gold AG, i cili ka bërë një reagim përmes një postimi të shpërndarë në Facebook.

“Shami në shkolla kysmet po, a ti në pushtet më kurrë hiç. Ua për shaminë do të në vijë 1+1 gratis. Mbani në mend”, ka theksuar ai.
I njëjti duhet theksuar se është praktikues i fesë islame.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.