Gruaja e mërgimtarit mitrovicas kthehet në muslimane në xhaminë e Shipolit

Gruaja gjermane e mërgimtarit Rasim Avdyli nga Mitrovica sot u kthye nga e krishterë në myslimane, njofton “Mitropol”.
Shqiptimin e shehadetit gjermanja e kreu në xhaminë e Shipolit me hoxhën Fatmir Latifaj.

Njoftimi i plotë:
Sot e xhuma me dt 26.08.’22
Ne Xhaminë e Shipolit Mitrovicë
Rasim Avdyli tashme i njohuri në rrjetet sociale per prezencen e tij neper tik tok fb etj sot para xhumasē me zonjen e tij Gjermane e perzgjedh Xhaminē e shipolit te Imami Mitrovicas Fatmir Latifaj qe t’a pranoj Islamin zonja e Rasmi Avdylit!
Para Hoxhes Fatmir edhe xhematit te tij deklaroj shahadetin dhe me deshiren e te dyve Rasimit&Gjermankes u kurorezuan ne Xhaminë e Shipolit!
Me respekt stafi i Xhamisë!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.