Hovenier: FSK-ja shpëtoi jetë në Turqi, jemi partnerë krenarë

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA), Jeff Hovenier ka theksuar mbështetjen dhe mirënjohjen e Shteteve të Bashkuara të Amerikës me rastin e kthimit të pjesëtarëve të FSK-së nga Turqia që ndihmuan në operacione të kërkim-shpëtimit pas tërmetit tragjik.

“Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë shprehur mirënjohjen e tyre të thellë ndaj ekipeve të kërkim-shpëtimit dhe mjekësore të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) teksa janë kthyer në shtëpi në Kosovë”, ka shkruar Hovenier në Twitter.

Hovenier ka shtuar se ekipi i FSK-së kreu operacione të suksesshme të ndihmës në Turqi dhe shpëtoi disa jetë.

“ShBA-të janë një partner krenar i FSK-së”, ka vijuar tutje.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.