Hoxha Husamedin Abazi:Ne nuk do shohim dit, deri sa Turqia te jetë garantuesi ynë në bisedime me Serbinë

Konkret n’Katrorë!
Pa diplomaci dhe shkurt e shqip!
Ne nuk do shohim dit, deri sa te kerkojme qe Türkiye te jete garantuesi i yne ne Bisedime dhe Marreveshje perfundimtare me Serbine! Ne nuk kemi aleat strategjik me te qendrueshem dhe me real nga Fuqite e medha se sa SHBA-ne dhe Türkiye-n!, ka shkruajtur imami nga Prishtina Husamedin Abazi në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.