Husamedin Abazi: Vjedhësit e Ramazanit!

Jo pa qëllim, po mundohen me na i prishë atmosferën përndritëse që e ka Ramazani dhe sidomos këto ditë dhe netë të fundit të tij!
Ju kemi porositë juve dhe vetën në xhumanë e fundit para Ramazanit: Sa më larg tv-ve dhe portaleve të cilat na i vjedhin Ramazanin!

P.s Pasi u ktheva nga Teravite i përcolla 10 min disa nga këta vjedhës! Plotësisht keni të drejtë me më thënë: Paske humbur shumë kohë!

Hoxhë Husamedin Abazi

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.