Imami kosovar “shpërthen” ndaj Big Brother: Mbajini familjet larg infektimit nga “Big Harami”


Imami nga Prishtina, Labinot Maliqi, së fundmi ka shpërndarë një deklaratë të tij dhënë rreth një vit më parë, ku kishte deklaruar se emisionet si BigBrother, jo vetëm që janë haram të shikohen, por sipas tij, është marre edhe me i përmend.

Ai, përmes një postimi në facebook, ka kërkuar që të mbahen larg nga infektimi i siç e quan ai “BigHarami”.

“Mbajeni vetën dhe familjet tuaja larg infektimit nga BigHarami. “Dhe mos iu afroni imoralitetit (zinasë).” | Kuran, 17:32 |”, ka shkruar në facebook Imami Maliqi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.