Inspektorati Komunal në aksion për lirimin e hapësirave publike dhe largimin e pengesave

Javën e kaluar Sektori Komunal ka zhvilluar një aksion për lirimin e hapësirave publike si : largimin e pengesave të ndryshme, reklamave etj, të vendosura në rrugë , trotuare dhe hapësira të tjera publike.
Aksioni është zhvilluar në rrugët: Remzi Ademaj, Adem Jashari, Ardian Zurnaxhiu, Tahir Meha, Njiazi Alishani, Saraqëve, Ismet Jashari -Kumanova, Pal Paluca etj, thuhet në njoftim.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.