Një vajzë Gjermane pranon fenë islame në Xhaminë shqiptare në Leverkusen

Në xhaminë MESXHIDI AKSA në Leverkusen një vajzë Gjermane e quajtur Lisa Golmer pranoi Islamin pranë imamit Hoxhë Hasan Baftijari.

Pasi Imami i shpjegoi rreth Islamit, u diskutua gjerë e gjatë rreth fesë islame dhe pasiqë u konstatua së me bindje dëshiron ta pranojë Islamin dhe pa imponim motra shqiptoi shehadetin-deklaraten Islame duke u bërë muslimane.

Tani e tutje Lisa dëshiron të quhet Medina.
Allahu e forcoftë, Medinën në Islam!, thuhet në njoftimin nga Xhamia-Moschee Mesxhidi Aksa në Leverkusen të Gjermanisë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.