Intervistë ekskluzive pas certifikimit të rezultateve me kryetarin e komunës së Prizrenit Shaqir Totaj

Vetëm pak minuta pas certifikimit të bërë nga KQZ, për fituesin e zgjedhjeve të 14 nëntorit , kryetari i komunës së Prizrenit Shaqir Totaj ,dha intervistën e parë ekskluzive për Rtv’’Besa’’. Duke potencuar se ne do të krijojmë një qeveri me mendësi të re dhe do të jemi në shërbim të qytetarëve.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.