Jam jashtëzakonisht i lumtur që bashkë me Kryetarin Totaj dhe kabinetin e tij përuruam renovimin e tërësishëm të shoqatës Down Syndrome.

Për mua që nga fillimi prioritet ka qenë renovimi i kësaj qendre, ndërsa sot buzëqeshja që mbizotëronte tek këta fëmijë ishte frymëzim për mua!

Me ju dhe për ju❤️, ka shkruar Edin Shehu drejtor i Administratës në KK të Prizrenit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.