“Ka me i zhduk krejt”, ky është mitrovicasi që përfundoi në polici pasi kërcënoi se do hedh bombë sot në xhami

Patrik Kurti, nga Mitrovica ka kërcënuar se sot do të gjuaj bombë në xhamin e këtij qyteti. Kurti në një video në “Tiktok” dëgjohet duke thënë se dëshiron që të zhduk sa më shumë mysliman. I njëjti pas këtyre deklaratave është shoqëruar në polici.

Patrik Kurti pretendonte që në ditën e xhumasë ta kryente këtë vepër që të kishte sa më shumë persona brenda.

Kurti ka folur në TikTik se do të marrë tri dardha dhe do t’i fus në xhamisë që të vdesin sa ma shumë myslimanë.

Ndryshe ky person është i njohur për deklaratat e tij skandaloze kundër myslimaneve, ushtrisë e policisë së Kosovës.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.