Katër femra rrahen mes vete në Prizren

Dy femra kanë pësuar lëndimeve trupore pas një rrahje që ka ndodhur në Prizren.

Ato kanë marrë lëndime trupore.

Në rrahje ishin të përfshira katër femra.

LËNDIM I LEHTË TRUPOR
Prizren 28.06.2022 – 17:40. Është raportuar një rrahje në mes të kater femrave kosovare. Si pasojë e rrahjes dy prej tyre kanë pësuar lëndime të lehta trupore dhe kanë pranuar tretman mjekësor. Rasti është duke u hetuar thuhet në raportin e policisë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.