Kërkohet paraburgim për tre të arrestuarit për vrasjen e trefishtë në Deçan

Prokurorja e rastit në seancën e sotme dëgjimore, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit për tre personat e ndaluar për vrasjen e trefishtë në Gllogjan të Deçanit.

Kështu ka konfirmuar zëdhënësi i Prokurorisë Themelore të Pejës, Shkodran Nikçi, raporton Indeksonline.

“Prokurorja e çështjes brenda afatit ligjor ka parashtruar kërkesën e caktimit të masës së paraburgimit dhe këtë kërkesë e ka elaboruar sot në seancën e procedurës paraprake dhe shpresojmë që gjyqtari të marrë vendim lidhur me këtë kërkesë”, ka thënë ai para mediave.
Tutje, Nikçi u shpreh se se për shkak të ndjeshmërisë së rastit nuk do të japin më shumë detaje.

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.