Kërkohet pronarja e çantës së humbur në Prizren me një shumë të konsiderueshme të parave

Sot afër KK të Prizrenit është gjetur një çantë me portofol me franga zvicrane, telefon dhe dokumente njofton personi i cili e ka gjetur atë.
Pronarja mund të kontakton me personin në numër telefoni 044 155 871.

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.