Këta 12 asambleistë priten të përfaqsojnë Vetëvendosjen në Prizren

Sipas rezultateve preliminare Karanfil Haxhillari, Dafina Alishani, Ilir Gashi, Shqipe Shatri, Adem Shabanaj, Nazife Kokollari, Petrit Hoxhaj, Mimoza Bushrani, Faruk Tahiri, Osman Hajdari, Islam Thaqi,Selman Sokoli dhe Tajar Susuri priten të jenë pjesë të Asambles Komunale në Prizren nga Lëvizja Vetëvendosje raporton Rtv Besa, derisa Ilir Gashi rezulton të jetë kandidati më i votuar me afër 1300 vota

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.