Ymran Fusha, femra më e votuar në PDK

Kandidatja Ymran Fusha në listën e PDK-së ka marrë më së shumti vota nga gratë e PDK-së.

Sipas burimeve nga Shtabi Zgjedhor i PDK-së bëjnë me dije se Ymran Fusha është femra më e votuar në PDK.

Ajo i ka marrë mbi 500 vota dhe është pjesë e përbërjes së re të Kuvendit Komunal si gruaja më e votuar brenda listës së PDK-së.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.