Këto do të jenë tri drejtoritë e Nismës në Prizren

Nisma Socialdemokrate do t’i marr tri drejtori në Ekzekutivin e Prizrenit.

Këtë e ka konfirmuar ditë më parë edhe kryetari i ri, Shaqir Totaj.

Gazeta Blic ka arritur ndërkaq të mësojë se cilat drejtori do t’i takojnë Nismës.

Ato janë: Drejtoria e Urbanizmit, Administratës dhe Zhvillimit Ekonomik.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.