Komisioni për Legjislacion e miratoi në parim Projektkodin Civil ku lejohet martesa mes dy gjinive

Sot, Komisioni për Legjislacion e miratoi në parim Projektkodin Civil të Kosovës ku lejohet martesa mes dy gjinive

Me 7 vota për dhe 2 kundër Komisioni për Legjislacion e ka miratuar në parim Projektkodin Civil të Republikës së Kosovës.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.