Kosova merr një tjetër mbështetje për liberalizimin e vizave

Greqia ka qenë dhe është në mbështetje të liberalizimit të vizave”.

Kështu ka thënë zyra greke në Prishtinë, të enjten.

Këtë zyre e drejton Heleni Vakali e cila ka deklaruar se vazhdimisht Athina ka dhënë përkrahje për këtë proces.

“Greqia ka qenë vazhdimisht një mbështetëse e fortë dhe e vendosur e liberalizimit të vizave për kosovarët”, thuhet në njoftim./IndeksOnline

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.