Krasniqi: Qytetarët e Kosovës kurrë më shtrenjtë s’kanë paguar rrymëKryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka publikuar sot të dhënat e Komisionit Evropian në raportin për Kosovës ku është evidentuar rritja e çmimit të energjisë elektrike për qytetarët e vendit tonë.

Kreu i PDK-së tha se rritja e parë e çmimit të energjisë prej 100% nuk i mjaftoi Qeverisë, prandaj, me 30 mars të këtij viti e shtrenjtoi prapë atë për 15.4 %.

“Qytetarët e Kosovës kurrë më shtrenjtë s’kanë paguar për taksa e tatime dhe kurrë më pak mirëqenie s’kanë pasur”, ka shkruar Krasniqi në ‘Facebook’.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.