Kryetari i PDK dega Has, njëherit drejtori i Kulturës, Rinisë dhe Sportit viziton krerët e UÇK-së në Hagë

Kryetari i PDK dega Has, njëherit drejtori i Kulturës, Rinisë dhe Sportit viziton krerët e UÇK-së në Hagë

Sot, në Hagë, pata një ndër vizitat më emocionale të jetës time.
Takova krerët e UÇK së: Veselin, Thaçin, Krasniqin, Selimin e Haradinaj.

Lufta e 🇽🇰UÇK-së🇦🇱 ishte dhe do të mbetet lufta më e pastër dhe më emblematike në historinë e njerëzimit, ka shkruajtur Adem Morina drejtor i DKRS në Prizren.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.