Kryetari i Prizrenit Shaqir Totaj: Urime 7 Marsin – Ditën e Mësuesit!👩‍🏫👨‍🏫Nderime për të gjithë mësuesit dhe mirënjohje për kontributin në ndërtimin e një të nesërme të sigurt e të ndritshme të vendit tonë, ka shkruar ai në rtjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.