Kryetari i ri i Prizrenit Shaqir Totaj për Rtv Besa: (VIDEO)

Do te jem bashkëpunues me të gjithë partitë dhe qytetarët e Prizrenit dhe do ti mbaj premtimet e dhëna për te mirën e qytetarëve të Prizrenit…

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.