Kryetari Shaqir Totaj, takoi Nënkryetarin e Parlamentit Evropian, z. Rainer Wieland

Kryetari Shaqir Totaj, së bashku me zyrtarë të kabinetit, takoi Nënkryetarin e Parlamentit Evropian, z. Rainer Wieland, i shoqëruar me delagacionin e tij, në një drekë pune, të cilët fillimisht i informoi për jetesën multidimensionale në Prizren dhe zhvillimin e projekteve në çdo cep të Komunës së Prizrenit.

Gjatë bisedës u hapën shtigje të reja për bashkëpunim në të ardhmen, në shumë fusha që prekin drejtpërdrejt qytetarët.

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.