Kryetari Totaj përcjell punimet në kuadër të rregullimit të infrastrukturës rrugore në Komunën e Prizrenit

Rrjedha e punimeve do të vazhdojë gjatë natës duke filluar nga ora 22:00 deri në orën 06:00. Unë isha në lokacionet kryesore ku po zhvillohen këto punime, në mënyrë që të monitoroj nga afër efikasitetin e punës, për të arritur rezultate sa më të shpejta drejt përfundimit dhe të lirohet sa më shpejt qasshëria e qytetarëve nëpër rrugët e qytetit, ka shkruajtur Kryetari Shaqir Totaj në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.