Kryetari Totaj publikon dokumentin e punës për 100 ditët e para të punës

Kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj ka publikuar raportin për 100 ditët e para të punës.

Në tre gjuhë, raporti është publik dhe jep detaje për punët e kryera dhe punët që janë në proces.

“Të nderuar/a qytetar/e të Komunës së Prizrenit,
Po e ndaj me ju dokumentin “Raporti 100 Ditor”, në tri gjuhë , për 100 ditët e para të qeverisjes sonë.
Shumë punë janë kryer e akoma më shumë janë në proces dhe të planifikuara për muajt në vazhdim.
Mbetemi të përkushtuar të punojmë në të mirë të qytetarëve dhe të vendit tonë” shkruan Totaj në njoftim

https://kk.rks-gov.net/prizren/wp-content/uploads/sites/26/2022/04/ShaqirTotaj_Raporti100Dite_Shqip.pdf?fbclid=IwAR3P-l60Sb6XMOOA2JKskrlkPLlDVUsFf3eUPIndXaiM7BD06b7M5zARsQ4

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.