KURBAN BAJRAMIN UA UROJNË:

** ALTERA ** EL PETROL ** HIB PETROL ** LUX DEKOR ** PUNTEX ** CASH – HOME ** FURRA “EVROPA” ** Pasticeri “MEISTER ” ** BEAUTY CENTER “ZANA- ARDI” ** SALLONI I TEPIHVE DHE PERDEVE “AKRIL-2” ** BAHTIJAR PLUS ** QEBAPTORE “HYSKA MAMET ” ** N.P.SH “SHANTIRI” ** MISSINI SWEETS ** MISHTORE “XHOSHKUN” ** ARGJENDARIA “ORHANI” ** QENDRA E MOBILJEVE “KASEMI” ** TEKBIR ** BUTIKU “BERATI” ** MODANISA ** RENELUAL TAHIRI ** EDINI-1 ** SALLONI “ERBER” ** FAT GROUP ** BON TON FASHION ** RESTAURANT FAMILJAR “TE SYLA” ** RESTAURANT FAMILJAR “BESKA” **RADIO TELEVIZIONI “BESA” ** ËMBËLTORJA “SULLTAN” **OMEGA TOURS

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.