Të Dielën me 10.07.2022 do të mbahet “Motocross” Prizreni

Te Dielën me 10.07.2022 do të mbahet takimi “Motocross” në Prizren ku programi është prej orës 10:00 ku da të mblidhen motoristët në Rr Ukë Bytyqi në Bazhdarhane përball Qendrës Sportive “Sezair Suroi” dhe me percjelljen e Policisë së Kosovës do të vazhdojnë për në shtepinë Malore SH.B Shari.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.