Kurti s`merret vesh me veteranët, vazhdojnë protestat

Ka përfunduar pas 2 orëve takimi ndërmjet Albin Kurtit dhe përfaqësuesve të OVL UCK-, raporton Gazeta Blic.

Takimi ka përfunduar pa asnjë marrëveshje.

Faton Kliniku ka dhënë detaje pas takimit.

“S`kemi marrëveshje, me Kurtin nuk u dekoduam,, kërkuam të kthehet pika 3.1 që e ka ndryshuar kjo Qeveri bashkë me Kuvendin, pika 3.1 që i largon benificionet e veteranit të luftës, që nuk mund të jetë pensioni më e ulët se paga minimale” tha Klinkau.

“Kurdo që të ketë seancë të Kuvendit ne do të vazhdojmë me protesta”, tha ai ndër të tjera.

Sipas tij Kurti i ka thënë se pas takimit do t`i dorëzoj disa propozime me shkrim.

“Na tha se do të na i dërgoj disa propozime me shkrim por nuk e dimë se çfarë”, tha ai.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.