Ky është heroi i ditës që shpëtoi fëmiun në Lumbardhin e Pejës

Qytetari Visar Berisha nga Peja ishte personi i cili, me të parë se fëmiu ra në rrjedhën e Lumbardhit, nuk priti për asnjë moment dhe u hodh për të shpëtuar jetën e tij.

Sipas informacioneve, Berisha në jetën e përditshme punon si personel sigurimi në kompaninë Elkos Group.

Ndryshe, siç raportouam para pak minutash, rasti kishte ndodhur kur fëmiu me motorin elektrik po shëtiste afër lumit, ra në të.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.