Lajm i mirë për këdo që ka nevojë për vizë Schengen për Gjermani!

Terminet e vizave Schengen për udhëtim në Gjermani tani mund të rezervohen përmes ofruesit të jashtëm të shërbimit VisaMetric.

Ambasada në Prishtinë tani e tutje do të punojë së bashku me VisaMetric, ofruesin e shërbimit të kontraktuar të komisionuar nga Zyra e Jashtme në Berlin. Ky bashkëpunim tashmë e ka dëshmuar veten edhe në disa vende të tjera.

Ofruesi i shërbimit VisaMetric ju ndihmon të bëni aplikimin tuaj për vizë Schengen. Ai dërgon dokumentet tuaja në Ambasadën Gjermane në Prishtinë, ku aplikimi do të vazhdojë të ekzaminohet dhe vendoset. Pastaj merr pasaportën nga ofruesi i shërbimit. Ofruesi i shërbimit do të lejojë një takim dukshëm më të shpejtë, i cili do të shkurtojë ndjeshëm kohën e pritjes për aplikim.

Informacione bazë për aplikim, si dhe datat për aplikim, tani mund të rezervoni online nëpërmjet faqes së internetit të ofruesit të shërbimit VisaMetric https://www.visametric.com/Kosovo/Germany/xk

Kur aplikoni për vizë kombëtare (qëndron mbi 90 ditë, p.sh. vazhdimësia familjare, punësimi, trajnimi, studimi etj. ) asgjë nuk ndryshon. Terminet për viza të tilla duhet të vazhdojnë të rezervohen direkt përmes sistemit të takimeve online të ambasadës dhe aplikimet do të pranohen në ambientet e Ambasadës.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.