Lajmi fundit: Është larguar fotoja e cila krahasonte mbulesen me armën në një Shkollë të Gjakovës

Sipas burime jo zyrtare Drejtoria e Arsimit në Gjakovë është zotuar se do të largohet fotoja e cila krahasonte mbulesen me armën,alkoolin,duhanin etj.

Ky veprim ka ardhë pas reagimeve të mëdha në rrjetet sociale dhe shoqerise civile në gjithë vendin.

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.