Lajmi fundit/Hiqen masat kufizuese, namazet e xhenazeve mund të falen edhe në Xhamitë e Prizrenit

Që nga fillimi i pandemisë në Prizren dhe në gjithë vendin namazet e xhenazeve u falnin në varrezat e Prizrenit e që kjo në shumicën e rasteve krijonin edhe probleme rreth kohës së faljes.

Bashkësia Islame e Prizrenit duke shqyrtuar rrethanat e fundit ka marrë vendim që familjarët të cilët dëshirojnë të kryejn obligimet fetare do të kenë mundësi të kryejn edhe nëpër Xhamitë e Prizrenit raporton Rtv Besa.

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.