Lajmi Fundit : Ministria e Shëndetësisë në Gaza: Ka ndodhur një masakër e tmerrshme në kampin e refugjatëve Jabalia në Gaza

Dhjetëra të vrarë dhe të plagosur në sulmin ajror izraelit në kampin e refugjatëve Jabalia në Gaza, thotë mjeku në Spitalin Indonezian.

Zëdhënësi i Ministrisë së Brendshme në Gaza: Pothuajse 400 palestinezë të vrarë dhe të plagosur në një seri sulmesh ajrore izraelite në kampin e refugjatëve Jabalia./AA

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.