Macja ngecë në shtyllë elektrike në Prishtinë, kërkohet ndihmë për shpëtimin e saj (VIDEO)

Një mace ka hipur në maje të një shtylle elektrike në Prishtinë dhe ka ngecur aty.

Një qytetare që ka postuar video të maces duke qëndruar në mes të kabllove elektrike, ka thënë se i ka njoftuar policët dhe zjarrfikësit. Sipas saj nuk ka marrë ndihmë nga ta.

Ajo ka bërë thirrje që nëse dikush mund ta ndihmojë, të shkojë ta largojë macen nga shtylla elektrike.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.