Malazezi i kërkuar ndërkombëtarisht, arrestohet në Pejë

Te hënën rreth orës 11:40, është arrestuar një malazez në Pejë.

Sipas raportit 24-orësh të Policisë, i njëjti ka qenë i kërkuar me urdhër-arrest ndërkombëtar, raporton Klan Kosova.

“Pejë. 09.10.2023 – 11:40. Në bazë të urdhër-arrestit ndërkombëtar është arrestuar dhe dërguar në mbajtje i kërkuari shtetas malazez”, thuhet në raportin e Policisë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.