Numri i të vdekurve në Gaza të Palestinës kalon në 700 viktima

Ministria palestineze e shëndetësisë në Gaza tha se numri i të vdekurve nga sulmet ajrore izraelite në territor është rritur në 704, duke përfshirë 143 fëmijë dhe 105 gra.

Ministria tha se sulmet kanë plagosur rreth 4,000 palestinezë të tjerë.

Raportohen familje të tëra të vrara gjatë sulmeve.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.