“Mbrojtja Civile” dhe “Brigada e Veriut” shpallen organizata terroriste

Kryeministri Albin Kurti ka njoftuar se dy formacione ilegale, “Mbrojtja Civile” dhe Brigada e Veriut”, janë shpallur organizata terroriste nga ana e institucioneve të Kosovës./Klankosova.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.