Ministra e Punëve të Jashtme e Maqedonisë e konfirmoi lajmin e publikuar në mediat malazeze se një djalë 22 vjeçar nga Maqedonia e Veriut ka ndërruar jetë në Mal të Zi.“Ministria e Punëve të Jashtme mori njoftim nga institucionet kompetente të Malit të Zi se një shtetas me iniciale E.H. i lindur në vitin 2000 në Tetovë i është konstatuar vdekja në vendin turistik Utjeha”, thuhet në përgjigjen e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut.

Po vijon autopsia me qëllim të zbardhjes së plotë të rastit nga institucionet kompetente malazeze.Mediat malazeze sot njoftuan se një djalë i ri nga Maqedonia e Veriut është mbytur në plazh në Mal të Zi, gjegjësisht në ujërat mes Tivarit dhe Ulqinit, në plazhin Utjeha.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.