Me himn dhe flamur të Kosovës, Osmani pritet nga presidentja e Parlamentit Evropian

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, për pak minuta pritet t’i adresohet Parlamentit Evropian lidhur me Kosovën.

Paraprakisht, ajo është pritur me ceremoni nga presidentja e PE-së, Roberta Metsola.

Duke intonuar himnin e Republikës së Kosovës dhe me simbole kosovare, Metsola dhe Osmani u takuan në hollin e PE-së në Strasburg të Francës.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.