MERRET VENDIMI, Masat e reja në Kosovë!

🟠Për të hyrë në Kosovë duhet të keni dy doza ose një dozë Janssen që nuk është marrë më herët se 12 muaj, ose një dozë dhe testi PCR;

🟠Ora policore nga ora 00:00 deri në 05:00;

🟠Gastronomia lejohet deri në orën 23:00, muzika deri në 22:00;

🟠Ndalohet organizimi i festivaleve dhe hapja e klubeve të natës;

🟠Bibliotekat, muzetë, teatrot e kinematë punojnë me vetëm 50 për qind të kapaciteteve;

🟠Lejohet organizimi i garave sportive dhe stërvitjet.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.