Meta do të kufizojë disa komente në Facebook për postimet izraelite dhe palestineze

Pronari i Facebook, Meta, ka prezantuar masa të përkohshme për të kufizuar “komentet potencialisht të padëshiruara ” në postimet në lidhje me luftën Izrael-Hamas.

Kompania tha se do të ndryshojë cilësimin e paracaktuar për njerëzit që mund të komentojnë në postimet e reja dhe publike në Facebook të krijuara nga përdoruesit “në rajon” vetëm për miqtë dhe ndjekësit e tyre, raporton Aljazeera.

Kompania e mediave sociale shtoi se do të çaktivizojë aftësinë për të parë një ose dy komentet e para në postime gjatë lëvizjes në feed të Facebook.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.