Ministri i Jashtëm turk Hakan Fidan: Kundërshtojmë dhe dënojmë sulmet ndaj civilëve të pafajshëm dhe humbjen e jetëve të civilëve në Palestinë

Fidan: Türkiye do të vazhdojë të dërgojë ndihma humanitare në Gaza.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.